Phantom

Laat zien wat je kan en wij helpen je met uitzoeken waar je past.

Phantoms zetten talent in om de wereld een beetje beter te maken.

Je bent een gedreven, intelligent persoon die iets wil bijdragen. Jouw unieke talenten wil je inzetten om de wereld een beetje beter te maken. Je hebt veel ambities en passies, maar je weet nog niet precies waar je je in wil specialiseren. No worries! Samen kijken we of een van onze richtingen bij jou past. Het gaat ons om wie je bent – en vooral: wie wil je worden? De nieuwe wereld van werk vraagt om flexibel talent dat niet bang is voor verandering. Modis Tech Academy werkt met het talent van de toekomst, heeft kennis van de publieke sector en verbindt je met de versterking die je nodig hebt.

Flexibel en nieuwsgierig

Doorzetter met lef

Oog voor mens en organisatie

Openstaande vacatures0

Geen vacatures gevonden.

Andere phantoms aan het werk

Modis Tech Academy keek anders naar mij en nu kijk ik anders naar mijn carrière!

Anike van Oosterom
Informatiemanagement

Hoe wij te werk gaan

Solliciteren – kort telefonisch interview

Toffe vacature gezien of gewoon benieuwd of jij bij ons past? Na ontvangst van jouw sollicitatie, volgt er een telefonisch contactmoment, zodat we elkaar vast kunnen leren kennen.

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek zijn wij uiteraard benieuwd wie jij bent, wat jouw persoonlijke ambities zijn en waarom jij een traineeship wil volgen. Er is voldoende ruimte voor jou om al jouw vragen aan ons te stellen.

Assessmentgesprek

Na het eerste gesprek vragen wij jou een aantal assessments te maken. Geen zorgen, dit vertelt ons enkel iets over jouw capaciteit en persoonlijke voorkeuren. Solliciteer jij op een vacature bij één van onze opdrachtgevers, bespreken we de uitslag samen met de opdrachtgever..

Start bij Modis

We zijn een match! Gefeliciteerd en welkom bij de club. De contracten worden bij ons op kantoor getekend, zodat jij ook gelijk kennis kan maken met jouw Talent Manager.

Persoonlijke begeleiding

Gedurende het traineeship word jij intensief begeleidt door jouw Talent Manager. Samen kijken jullie naar jouw doelen, jouw talenten en word je volop uitgedaagd jouw comfortzone te verbreden. Daarnaast volg je tezamen met medetrainees gedurende een jaar een persoonlijk ontwikkeltraject.

Training en cursus

Naast persoonlijke training en begeleiding, krijg je van ons vakinhoudelijke trainingen en opleidingen, zodat jij alle opgedane kennis gelijk in de praktijk kan brengen tijdens jouw opdracht.

Ben jij onze held van morgen?

Bij Modis Tech Academy zijn we altijd op zoek naar talent die bij een van onze klanten of,
waarom niet, gewoon bij ons komen werken.